Fab so fab.. Fre den 27 Aug!


Visste ni att jag inte har badat alls i sverige på hela sommaren? Det är nästan så man skäms! :O Fast ändå har jag nog aldrig badat så mycket som denna sommaren. :P Har ju hunnit badat hur mycket som helst i både Spanien(3v) o Kefalonia(1v) den månaden jag var där. Sedan när jag väl kom hem var det inte alls fint väder här hemma, tråkigt! :/ 

Men det går ingen nöd på mig, byte gärna ut sandviken mot både Costa Brava-stranden & Myrtos-stranden och alla de andra vi badade på! 





Myrtos-Beach i Kefalonia ♥

Kefalonia är en grekisk ö och även störst bland de joniska öarna. När vi var där i juli, hyrde vi bil alla dagarna eftersom vi ville köra runt hela ön. Ångrar absolut inte att vi åkte runt hela ön eftersom man fick se så mycket mer! =)
På norra delen av Kefalonia ligger den kända Myrtos-Beach som är helt fantastisk! 

Denna strand är framröstad som greklands mest finaste och bästa strand och efter att sett med egna ögon kan jag bara hålla med! Måste helt enkelt upplevas med egna ögon! Just love it!


Men nu mina kära läsare ska jag ut på promenad med Mille ;)


La Rambla! Tors den 26 Aug

När vi var i Spanien var vi på den kända marknaden La Rambla! Den tolvhundra meter långa gatan är Barcelonas mest bevandrade och används för allt möjligt. För att inte glömma de levande statyerna!

Det fanns många levande statyer när vi var där! Måste vara jobbigt att jobba som en levande staty eftersom man måste vara blixtstilla nästan hela tiden. Tänk om det klia på näsan eller något?


Just denna var lite rolig, många stod och tittade på denna "magiska levande statyn" och undrade hur det gick till.. Men tesse & jag hade en bra teori redan direkt vi såg hur han gjorde ;) Kan ni lista ut det? ;P 


 










Visst ser dessa bilder ut som foton, men detta är faktiskt olika konstnärer som har ritat dessa!! På La Rambla fanns det olika konstnärer som kunde rita av så man fick ett självproträtt. Jag var rätt sugen på det när jag var där, men vi hann inte riktigt, tog ju både tid och kostade pengar.   


Ge mig en sol på en vit lång strand! Ons den 25 Aug

Vilken storm vi har idag! :O Visst jag skrev igår att jag tycker om hösten men inte om det ska vara sånt här värder! Man kan ju knappt ut och gå förrän man blåser iväg... :O

Som tur är har jag hållt mig inne idag och pysslat med mitt nya rum. Nu börjar det se någolunda fint ut iaf.

Gud vad man längtar tillbaka till sommaren nu när det är sånt här väder!

Vill tillbaka till spanien eller kefalonia! Vilka minnen! ♥



Några bilder från Spanien. Vi bodde i Malgrat de Mar på kända Costa Brava kusten. :)



Den lååååånga stranden som man knappt såg någon ände på.


Tosse de Mar - En riktigt mysig fiskestad där vi firade midsommar!!







Vinprovningen!!! ;)


In Barcelona :)





 














Heldag i Väla & Helsingborg !

                   

Redan tisdag, känner hur dagarna bara flyger iväg! September månad börja komma ikapp och hösten är här!
För sommar kan man väl inte kalla detta konstiga väder?

Men man får väl trösta sig med att hösten är rätt fin ändå! Kan vara så mysigt att ut och gå en höstdag!
Fast jag kommer nog aldrig ifrån att jag ÄLSKAR sommaren!!

Såg nu när jag skulle blogga att förra inlägg inte hade publicerat i söndes så fick uppdatera det nu! Så sen sist jag bloggade har jag varit hos älsk sen igår. Vi var i Väla och helsingborg hela dagen! Vi shoppade, åt god mat och hade det mysigt!  ♥
På kvällen tog vi det lugnt och såklart såg vi fångarna på fortet! Var ju bara ett måst att se det igen, kom ihåg att man alltid såg det när man var liten! =)
Rätt kul fast man såklart tyckte det var coolare när man var liten, haha.

Idag har jag flyttat runt massa möbler, kan ta en bild på mitt nya rum sen fast det lär inte bli färdigt i första tag! Så detta ska jag göra resten av min dag!

Skriver lite mer ikväll istället!

With Love ♥ Elli



Ny version av bloggen! Sön den 22 Aug


                                                                ♥


             



Här är min nya blogg som jag kommer skriva i från och med nu! Så kommer alltså inte skriva mer i min gamla vad jag vet, eftersom jag har blivit så uttråkad av min gamla så behövde en förnyning ;)

Hoppas ni gillar den, den är rätt enkel för tyckte det blev bäst så. Jag gjorde denna design för flera månader sedan när jag börja webbdesign kursen. Vi skulle ha ett test de första veckorna av kursen hur mycket vi hade lärt oss, så då gjorde jag denna.

Kommer nog ändra designen på bloggen med jämna mellanrum, det är alltid kul att leka lite med alla html-koder ;)

Den senaste tiden har jag mest tagit det lugnt med dem jag tycker om! Känner att jag behöver tid i lugn och ro... Jag är fortfarande ledsen och saknar min mormor enormt mycket! ♥♥♥ =( Begravningen var väldigt fin och sorglig, trodde verkligen jag skulle förstå då att hon var borta, men kan fortfarande inte förstå att jag aldrig ska se henne mer.. :( :( :( Vissa stunder känns det som man aldrig kommer bli som man var innan det hände... 

Men nu den senaste tiden har jag försökt komma ut lite för att inte deppa ihop totalt... Tesse vännen & jag var i lund & malmö för vår shoppingrunda, blev lite inköp och massa snack ♥
Sedan har jag även träffat Maria gumman. Det blev konst, en runda på stan med en fika och såklart massa snack!
Vi har ju inte träffats på hela sommaren pga mina resor och hennes jobb så det var verkligen kul :) ♥

Och ni som inte vet så ska jag börja plugga till hösten vilket ska bli kul samtidigt nervöst med allt plugg igen! Hoppas allt går bra och att programmet är som jag vill. =) Så det innebär att om en vecka börja NOLLNINGEN!!!

Så just nu letar jag som en tok efter en lägenhet! 


Ha en bra söndag!
Love ♥ Elli
 

RSS 2.0