Mitt huvud snurrar... Tisdagen den 30 November!

Pluggdags igen!..

Varför ska det vara så mycket information att pressa in? Mitt huvud bokstavligen talat snurra runt av all information och jag tror bestämt att det inte går att få in mer information i mitt huvud... Men ändå så återstår tusentals med teorier, modeller, begrepp som jag måste kunna. Dessutom att vissa av böckerna är på engelska gör ju inte saken bättre direkt!!! = PANIK

Inte nog med det så känns det så himla tråkigt att behöva plugga all denna lediga tid när det finns tusen andra roliga saker att göra, fast dock så är det därför jag är ledig. Om jag inte skulle haft tentan skulle jag ju inte varit ledig..

Gud vilken glädje om jag skulle klara denna tentan, vilket i nuläget känns tyvärr helt omöjligt! :( :(


Plugga..Plugga...Plugg..plugg..pluggplug..plupluplplplpp......ZzZzZzZzZzZzZZzzzZzZZzzzZ 



Sweet dreams...

Nu var det roliga slut! Pensionärjävlarna är alltid lika kul! haha

Nu ska jag försöka tvinga mig att läsa lite till men om jag känner mig rätt lär jag och mina böcker snart sova tätt ihop! ;)
Så det är väl lika bra att jag skriver godnatt nu!

Vad fin denna var, det var riktigt snyggt att fotoramarna hängde med! :)

        ♥
Sweet dreams

You are the music in me... Måndag den 29 December!

Här ska jag säga er att det har pluggats för fullt hela dagen! Jag tänkte ta en paus nu eftersom jag verkligen inte kan missa hollywoodfruarna och pensionärjävlarna! Fast jag har böckerna här bredvid mig så jag kan slänga ett öga på det i reklamerna iaf ;) haha

Min helg har iaf varit underbar och rolig! :) I lördes var det inflyttningsfest för Fidde där vi hade riktigt kul, sedan blev det såklart utgång till Grand där det dansades en heeel del! ;) Igår blev det sedan julmys med älskling då det var första advent! Så det blev julmarknad, glögg, julmusik, baka lussekatter och julgodis! Mysigt värre ♥

Har tentan på fredag så har inga föreläsningar alls denna vecka så nu ska jag bara fokusera mig på att plugga för fullt vilket behövs då det känns som jag har tusen böcker!! :O


Så snygga skinnhandskar! Jag hittar ju inte mina gamla vantar, finns konstigt nog bara en vante av alla de paren jag har så behöver inhandla nya vantar snarast i detta snöväder!!! 

Love ♥ Elli 



Love is on fire... Lördag den 27 November!

Nu väntar jag på att älskling ska komma hem, är nämligen hos han nu! Ikväll ska vi på inflyttningsfest hos Fidde, sedan blir det utgång till Grand! :) Det ska bli riktigt kul!! ;) 

 
 

Ha en toppenlördag! ;)

Just another day... Fredag den 26 November!

Nu har jag precis kommit hem!

Jag, mamma, Daniel och Linda har varit på Möbelaffären och den nyaöppnade heminredningsbutiken. Jag älskar verkligen heminredning, ibland kan det vara till och med roligare att köpa, än kläder. (obs bara ibland dock ;)



Har hittat dator på netonnet som jag är sugen på att köpa, frågan är bara vilken det ska bli? ;)   
   VS  


Just waiting... Torsdag den 25 November!

Nu är det HELG för min del!
Jag har precis nu mellan kl 10-12 haft den sista föreläsningen inför tentan nästa fredag! Tänkte blogga nu medan jag väntar på att klockan ska bli 13.00. Jag ska nämligen på en till lägenhetsvisning nu innan jag tar tåget hem!

Vad man blir sugen på att spela julmusik medan man julpyntar och såklart göra julgodis i detta snäväder! Det är ju faktiskt mindre än 1 månad kvar till julafton så det är dags att börja inhandla julklappar snart :)
Måste ju tyvärr plugga en hel del denna helg men ska ändå försöka få lite julstämning!



It's not the clothes, it's all about how you wear them...

Är grymt sugen på att köpa denna kavaj/blazer, är grymt snygg!

Denna är också väldigt fin...


Denna från HM bara 199kr är också snygg..



Dessa jackorna är riktigt fina, priset ligger runt 400-600kr




It´s us against the world... Ons den 24 November!

Nu har jag precis kommit hem, ska ta och plugga lite snart men ska bara blogga lite först!

Idag har jag varit på föreläsning mellan 10-12! Jag var dock aldrig på väla idag för jag kom på att jag skulle på möte kl 17 så kände att jag inte skulle hinna både till väla, plugga och på mötet. Så istället kollade jag lite i butikerna här på kullagatan.
Kl 17 begav jag mig till Villan, jag har nämligen blivit medlem av Eventutskottet på vår studentförening där man i utskottet planera olika festivaler, teman på olika fester och sittningar m.m. 
Så även denna dagen har gått otroligt snabbt :O 

Imorgon har jag sista föreläsningen mellan 10-12 sedan är det helg för min del ;)


  


Love ♥ Elli

Diamonds Are a Girl's Best Friend... Tisdag den 23 November!




Gud vilket snyggt halsband, är riktigt sugen på att köpa det! ;)


There´s always gonna be another mountain... Tisdag den 23 November!

Jag har inte hunnit blogga på hela dagen!

Imorse när jag vaknade så spöregnade det, så det var verkligen inte alls roligt att gå upp och gå till skolan. Men jag gick bara mellan 10-12 så det var skönt! Idag har jag även varit på två lägenhetsvisningar vilket tog hela eftermiddagen! 

Imorgon ska jag gå på föreläsning mellan 10-12 sedan ska jag kanske dra ut till väla. Jag behöver nämligen till netonnet och kolla lite olika datorer.   

Men nu ska jag lägga mig och läsa min kära pluggbok innan jag somnar och drömmer mig bort till Myrtos...




Love ♥ Elli



The mind asks the questions, the heart has the answers... Måndag den 22 November!

Måndagkväll vilket innebär tvkväll!!!

Konstigt att alla bra program visas på en enda kväll: paradise hotel, hollywoodfruarna, top model, ung och bortskämd och pensionärjävlarna. Jag tycker det vore bätte strategi att lägga ut alla programmen på olika dagar (de andra dagarna går det ju verkligen ingenting) ! 

Menmen jag ska inte klaga för då får jag inte en anledning till varför jag inte orka plugga mer ikväll ;) Jag ska snart ha tenta igen så det är dags att börja plugga på riktigt!

Idag har jag haft föreläsning vilket jag även har fram till torsdag!
Nej nu är det PH ;)


Detta fina påslakan kommer från HM Home ;)

Love ♥ Elli

 


Only girl in the World... Måndag den 22 November!

Kolla vilka söta fåtöljer, fast det är tvyärr inga riktiga möbler. Det är faktiskt smyckeskrin vilket gör att de blir ännu mer söta!



Love ♥ Elli

If it's worth having, it's worth fighting for.. Söndag den 21 November!

Har inte kunnat blogga alls idag för min sida har inte fungerat som den ska! Det har tydligen varit något driftingsfel på en av blogg.se server. Men nu fungerar det som det ska igen! :)


Idag har det varit söndagsmys med älskling!

Det har varit riktigt tråkigt väder med massa regn så därför har vi passat på att söndagsfika på Duvanders i stan, vi lyxade till det med riktigt goda bakelser! Mums ;)
Vi har även tittat runt på olika dator, min gamle dator har slutat att fungera så behöver ju en ny. En jag har blivit kär i är en rosa VAIO som är riktigt läcker som tyvärr är rätt dyr!






Love Elli




Dreamy trip with a sense of wisdom... Lördag den 20 November!

Bion igår var riktigt bra och spännande! 2 och en halv timme gick väldigt snabbt och vid slutet ville man såklart se fortsättningen! Det är ju nästa film som allt tar slut så det är ju den delen man mest ville se! Men man får snällt vänta tills sommaren då den sista filmen går! ;) 
Men filmen i övrigt var kanonbra, så den är värd artt se!


Nu ska jag snart dra till tåget, jag ska in till stan för att träffa älsk!



Love ♥ Elli

In dreams, we enter a world that's entirely our own.. Fredag den 19 November!

Yes, nu snart ska jag iväg på bion Harry Potter och Dödsrelikerna del  1!

Det ska bli riktigt kul och spännande nu när det närma sig slutet! ;) Så jag, mamma, Daniel o Linda ska gå nu redan kl 15.00.  Vi bokade rätt sent, så det var tur att det fanns biljetter kvar, jag hade verkligen inte velat vänta tills nästa helg! 
Jag återkommer om hur filmen va! ;)



 

Love ♥ Elli


Can You imagine, If we could have any dream?.. Tisdag den 16 November

Jag har precis lagt mig nu och ska sova, är rätt trött nu men ska bara till skolan imorgon med, mellan kl 10-12 så det blir skönt!,

Jag har precis tittat igenom gamla bilder, hittade en bild på Nellie från i somras ♥
Så otroligt söt! hihi



Love ♥ Elli

I need my heart unbroken... Mån den 15 November!


Är tillbaka i Helsingborg nu, jag har varit på föreläsning idag mellan kl 13-15. Jag skulle egentligen behövt plugga lite nu men jag orkar nog inte det ikväll..
Jag ska hem till Julia kl 7 på tjejmys så ska försöka läsa några sidor innan dess..
 


Love ♥ Elli

Lately I’ve been trying not to fall apart...

...


I dream about being with you forever... Den 13 November!

Nu har jag precis kommit hem!

Har varit ute ocxh gått en runda och varit på böckmans med Josse gumman. :) Var verkligen evigheter sedan sist så det var riktigt kul att träffas igen och catch up! :)




Nu snart kommer Nellie gullungen så då ska jag mysa med henne och ta det lungt! :)

Annars har dessa dagarna varit toppen, festen i torsdes kunde inte bli bättre, skitkul förfest hemma och skitkul utgång på Villan! ;) Igår kom mamma, Daniel och Linda till Helsingborg så då blev det shopping och äta god mat och såklart ikea och väla ;)

Tycker helgen kan sluta gå så snabbt, det är för guds skull redan lördag! :O








Love ♥ Elli

That bad girl power I got... Den 11 November!

Det är torsdag idag vilket betyder FEST !!

Vi ska ha förfest här hemma hos oss sedan blir det utgång! ;) Så nu blir det en liten powernap innan folket kommer kl 8! Det ska bli riktigt kul!! ;)

Annars idag har jag haft föreläsning, jag fyllde även med maja till frisören innan föreläsningen så det har varit fullt upp idag!
Igår bestämde älskling och jag i sista sekund att han skulle komma så jag mötte upp honom vid tåget efter min föreläsning! Vi tog en kaffe på Mezo och hade myskväll hemma. Vi såg filmen Kick-Ass, haha riktigt rolig film! ;)

Imorgon ska kanske Mamma, Daniel och Linda komma hit till lägenheten, hade varit kul. :) Det är ju helg imorgon så då ska jag hemåt!




Love Elli


Plan B... Tisdag den 9 November!

Tänkte se några avsnitt av The Vampire Diaries nu innan det blir läggdags! ;)  

Dagen idag har gått hemskt snabbt! Hade föreläsning kl 13.00 så fick en riktig sovmorgon! Just nu har vi det rätt slappt i skolan med bara en föreläsning per dag, men det lär nog ändras inom en snar framtid när tentan kommer! Så jag får verkligen passa på att vila ut mig nu innan Tentan med stort T ;)

Efter skolan bestämde Julia och jag oss för att ut och Power Walk/springa en lång runda. Riktigt skönt faktiskt så det tänker vi fortsätta med!! Vi är Fit for Fight!!  ;)

Sedan blev det hem till mig på tjejmys för att blanda drinkar, kvällens drink blev Rosa Pantern! ;) Den är faktiskt väldigt lätt att göra så den kommer jag göra många gånger igen! hehe 
                                


Let life give you energy...

Här är mammas nya lilla kisse, hon är så söt lilla Sandy och full med energi!  




OCH... Efter bus ;) haha




GODNATT! :)


This is the part that nobody mentions... Den 8 November!


ÄNTLIGEN har jag internet! Jag har ju fått lånat min mammas dator för min har gått sönder, så nu när jag försökte ansluta mitt modem gick det inte att ansluta, så jag fick tillslut ringa till support så de fick hjälpa mig!

Så hemskt att min dator inte fungerar för en dator behöver man verkligen när man är student, ja dator behövs ju alltid!

Annars har min helg varit bra! Nu är jag äntligen 20 år vilket firades ordentligt hela helgen!! ;) Så det har verkligen varit en toppenhelg! ;)

Idag blev det tillbaka till Helsingborg, har haft föreläsning och nu ikväll blev det bara massa tittande på tv!

Imorgon ska jag ta sovmorgon för börjar inte förrän kl 13.00 då jag har en föreläsning! Sedan på kvällen blir det nog hem till Julia på tjejmys!

Love Elli 






From my iPhone! Den 3 November!

Testar blogga från min lovely iphone! ;) Jag är i Helsingborg just nu och jag har nämligen ingen dator med mig så det får bli ett kort inlägg! Idag gick jag först lite runt och fönstershoppade, sedan mötte jag upp julia. Vi gick och lunchade på Mezo, gillar det stället starkt så det fick bli samma ställe igen :) Maten var lika gott & utmärkt idag, alltså blev jag lika mätt ;) hehe Sedan mellan 15-17 var det dags för föreläsning på den nya kursen. Imorgon har jag bara lektion mellan 10-12 sedan har jag helg igen, skönt va? ;) Love Elli

There were moments of gold, and there were flashes of light... Den 1 November!

Det är den första November idag, på fredag är det äntligen min 20 års dag! ;)

Måndag idag som brukar innebära skola, men jag har inte skola förrän onsdag så det är skönt med en riktigt lååånghelg! ;) 

Älskling kom och hälsade på mig i onsdes så då blev det shopping, äta god mat och biomys till filmen "the social network" Riktigt bra var den faktiskt, lite annorlunda film som man inte kan förutse slutet. ^^ Sedan i torsdes fortsatte vår grupp att skriva på vårt arbete, vi gjorde tillslut färdigt vårt arbete så vi fick helg redan i torsdes ;) 

Denna helgen har varit riktigt mysig, har hunnit träna och gått massa powerwalkingar med Linda ;) Festat los hemma hos Emelie i Lund där vi hade riktigt kul! ;) Träffat Tesse gumman och myst med mammas nya kissemisse Sandy ;)

Nu har jag även avklarat min första kurs vilket känns riktigt skönt! Den nya kursen börjar nu på onsdag så hoppas den inte är lika jobbig med massa plugg! 




Love ♥ Elli


RSS 2.0