If we ever meet again... Mån den 27 Sep!

Just nu sitter jag och läser en fantastisk bra bok (or not) nämligen kalkyl och budget-boken. Vi har börjar på en ny grej idag som heter ekonomistyrning som ska redovisas redan på torsdag! Så inga lugna puckar här inte... :S

Sedan är det även dags för tenta igen redan på mån, längtar verkligen tills den är över! ;) 

Helgen var iaf riktigt nice! I fredes tog jag och älsk det bara lugnt och massa mys! I lördes blev det förfest hos Nettan sedan vidare till Grand som hade primäröppet! Riktigt kul! ;)
Söndes blev rätt lugnt efter natten bravader, jag och älsk tog en god fika uppe i stan och sedan en mysig promenad!


Förresten har även jag och älsk bokat biljetter för vi ska gå på tvinspelningen av Robins om några veckor! Ni som aldrig sett Robins innan, så är det ett tvprogram med massa humor, sketcher och upptåg. Om ni aldrig sett Robins innan, så se det, för det är riktigt roligt! ;) Vi ska även äta buffé innan så det kommer bli en riktigt kul kväll! ;) ;)

                 


Bara några rader... Fre den 24 Sep!

Äntligen helg! Denna veckan har verkligen varit fullt upp! Nu när pluggandet har dragit igång igen, hinner man tyvärr inte göra så mycket mer. Vi ska ju även ha tenta snart vilket inte heller känns bättre!

Menmen nu är helgen här vilket jag är riktigt glad över ;) Ikväll ska jag och älsk bara ha myskväll, titta på idol såklart och nån bra film! Massa mys! ♥ ♥ ♥ 

Så härligt det ska bli imorgon när man kan sova ut, jag har gått upp halv 5 alldeles för många dagar i veckan tycker jag!



Ni får ha en bra fredagskväll allaihopa!

Love ♥ Elli

Under controll... Sön den 19 Sep!

Just nu har jag tittat på de nya avsnitten av "The vampire Diaries" Sjukt spännande är den serien!

Annars har min vecka och helg varit bara kanon, tyvärr så gick den otroligt snabbt!

Jag och älskling hade 3 år ihop i onsdes så vi hade en mysig kväll ihop! ♥ ♥ ♥

Jag har haft och fortfarande mkt i skolan just nu! Vi hade redovisning i fredes men det gick bara kanon! Denna veckan ska vi ha en ny gjej igen, nämligen 3 företagsspel. Vilket ska bli kul!

Efter skolan i fredes stack jag och älskling till det nya Ikea och Väla! Vi var där hela dagen och shoppade! =) Det nya Ikea är rätt stort så vi gick nästan vilse där. Men jag älskar verkligen inredning. Det är nästbäst att shoppa efter kläder! ;) hehe
 
Igår så fikade jag med Tesse gumman på böckmans! Mysigt =) Vi fundera på att dra och kolla på Erik Hassle när han spelar om nån vecka. ;) Älskar verkligen hans låtar!

Så dessa dagarna har gått otroligt fort! I denna takt kommer det snart vara jul! ;)



HM har fått en riktigt snygg HOME-inredning på deras hemsida! Dessa kuddarna är riktigt snygga! Så lätt och billigt att köpa om man vill piffa upp sitt rum ;)
 






Love ♥ Elli





Love story..Tis den 14 September!

Just nu sitter jag och gör det absolut roligaste i hela världen, or NOT! Sitter nämligen och plugga!
Vi har börjat på en ny grej i skolan så vi är indelade i grupper där vi ska göra ett arbete ihop. Detta arbete ska vara färdigt redan på fredag så det är full rulle!


Ska till skolan imorgon för vi har handledning 1 tim, men sedan ska vår grupp träffas både innan och efter för att skriva på arbetet. Så vet faktiskt inte riktigt när jag kommer hem imorn! 

Gud vad jag är shoppingsugen, hade velat ha en ny höstjacka och jag har sett rätt många fina i stan faktiskt! Så får nog inhandla en nästa gång jag får studiepengar ;)  

Nej men nu ska jag ta och fortsätta plugga lite till, behövs ju verkligen göras tvyärr. :P


Här bjuder jag på några bilder från Spanien på Tesse & mig, visst e vi så söta och coola ;) Jag behöver verkligen pigga upp mig lite om jag ska orka plugga lite till, och bara att titta på dessa bilderna gör att man kommer ihåg vad kul vi hade! haha








Love ♥ Elli


I need you now... Sön den 12 September

Då var helgen slut! Dagarna bara rasa fram när man väl är ledig! ;) Min helg har iaf bara varit bra! Har tagit det rätt lugnt, vilket var riktigt skönt! 

Min mormor skulle även fyllt år igår så vi var vid graven och la fina blommor hos henne.. Känns så jobbigt att hon inte finns mer.. :( Saknar henne fortfarande lika mycket, om inte mer, saknaden och sorgen försvinner inte bara för att tiden går.. ♥  

Annars träffade jag Tesse igår vilket var kul, vi har ju inte träffas på ett tag pga att vi båda pluggar! :) Så vi hade massa att prata om!

Måndag imorgon vilket betyder skola åter igen, men jag kommer bara gå tre dagar i veckan nu! Vilket uppskattas enormt!!! ;) Så ikväll drar jag hem till älsk igen vilket ska bli mysigt! 

Här kommer några bilder från nollningen, vi hade verkligen riktigt kul! =) Har lärt känna många trevliga och helt underbara människor! 

      





Love ♥ Elli

Godmorgon!

Tanks god it's Friday!

Gud vad denna veckan har gått fort fram, redan fredag vilket betyder helg! ;) Nice!

Duggan(tentan) igår har jag faktiskt ingen aning om hur den gick :O Det kändes varken bra eller dåligt så får hoppas på jag har över gränspoängen iaf ;)
Efter duggan firade julia o jag med att äta god mat ute, sedan bestämde vi oss för att se "Grown ups" på bio!
Gud vilken rolig film, vi satt och skrattade hela filmen! Värd att se! Så det blev en riktigt mysig kväll! =)

Nu snart ska jag till skolan, gud vilket tråkigt väder bara.. Vart försvann solen?


Honey.. Tors den 9 Sep!

Godmorgon!!!


Varför ska man alltid vakna så tidigt när man väl har sovmorgon! Jag börjar nämligen inte förrän på eftermiddagen!

Idag är det dags för tentan, lite nervös är jag nog. Men eftersom vi har tentan redan en vecka efter vi börjat, + att nollningen har varit denna vecka = har man knappt hunnit öppna böckerna. Därför kan man inte göra mer än sitt bästa ;)

Ikväll efter tentan ska jag och Julia fira, troligtvis med äta och dircka gott ute! ;)

Något som jag tycker är tråkigt nu när jag pluggar igen, är att man inte kan resa... Visst vi kommer att resa med skolan och så. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar att resa (vilket är ganska självklart om jag håller på att utbilda mig som chef & ledare, allt inom turism, ekonomi, events & nöjesbranchen!)
Jag har lätt för att längta tillbaka, vilket inte är bra när hösten/vintern börja närma sig...
Men vem längtar inte tillbaka när man ser dessa bilderna!

Alla dessa bilderna är från Assos på ön Kefalonia, i Grekland. Visst ser det ut som ett sagoland? Rena rama MammaMia!
Jag och älsk var där bara 1 dag på vår resa i sommras, vilket var synd för det är en riktigt mysig och romantisk by!
Assos kallas även rosornas by, vilket man kan förstå då rosor pryder husfasaderna. Kallas även smekmånadsbyn efter att prins Charles och Lady Diana firade sin smekmånad där. Byn ruvar vid en pyttehamn som påminner om en inbäddad lagun med en liten klapperstensstrand.








Love ♥ Elli


Calling you..

Godmorgon!

Ska snart dra till skolan för har bara en föreläsning idag! :) Skönt men måste ju tyvärr plugga idag med eftersom den berömda duggan är imorgon! :/

Förresten pannkakorna igår blev riktigt goda! Har inte ätit det på gud vet länge så det var riktigt gott! ;)
   
Nej nu måste jag dra om jag ska hinna, ha en bra onsdag!





Lady in Red... Den 7 September!

Tjenixen!

Helgen har varit bara bra för min del, ja förrutom då att jag är lite småsjuk hela tiden. Ont i halsen och förskyld! Men hoppas jag är på bättringsvägen nu iaf!
 

Jag var hemma ihelgen och bara tog det lugnt för att friskna till. I lördes var det dessutom bröllop för Erika och Fredrik vilket var underbart och kul trots jag var allmänt sjuk.. ;) <3 God mat bjöds, tror aldrig jag varit så mätt som i lördes! ;) Hela bröllopet var dessutom otroligt vackert! :)

Idag står bara Grönroos bok på göra-listan. Jag har nämligen tenta på tors vilket jag inte gillar! Har 2 böcker + alla föreläsningar som man ska kunna... Fråga mig inte hur jag ska hinna!? 
Men det ska nog gå bra, inte lönt att oroa sig för mkt innan ;P

Längtar verkligen till tentan är över, ska nog ut och fira lite på torsdag! ;)




Hade denna röda klänningen, kärlekens färg, på bröllopet. ;)

Ikväll ska jag och älsk bara ha myskväll. OCH vi ska dessutom äta pannkakor med glas och chokladssås!!!! Det är kärlek på det ;) ♥  


Love ♥ Elli



Jag lever...!

Har bara inte hunnit skriva här! Har fullt upp med skolan och såklart nollningen!! ;)
Har knappt varit hemma men idag hade jag bara en föreläsning mellan 8-10 så det var skönt ;) Vilket var tur att jag bara hade en föreläsning för har festat hela natten så var rätt trött imorse! :O

Men jag hade en riktigt kul kväll igår! Jag hade föreläsningar till kl 4, förfest direkt efter det, sedan festa hela natten lång på färja till Helsingör där vi var på en nattklubb ;)
Har varit med på nollnigen de andra dagarna med, då har vi bland annat haft massa poängjakt, pubrundor och roliga teman!

Så har haft det bara bra dessa dagarna, har lärt känna jättemånga nya goa människor :)
Enda jobbiga är att vi ska ha en dugga, det är en tenta, redan nästa vecka! :O Eftersom jag har varit med på nollnigen har jag knappt hunnit pugga något :S Men det fixar sig säkert!

Hoppas jag kan skriva lite oftare snart igen, när man har lite mer tid! Ha det så bra alla!

Love Ellie

RSS 2.0