I just need some inspiration... Ons den 27 Oktober!

Gud vilket hemskt väder! REGN, REGN OCH ÅTER REGN! Det har ju varit så himla fint väder de senaste dagarna med strålande sol, vad har hänt med den idag? Totalt borta är den iaf!

Just nu sitter jag i skolan och försöker fördriva tiden för ska nämligen möta upp älskling vid tåget kl halv 5! Får se vad vi hitta på för kul idag, jag kan iaf säga att jag är seriöst rejält hungrig just nu så jag hoppas på en riktigt god middag! ;) 

Annars idag har vi i gruppen fortsatt på vårt svåra arbete, gud jag kommer verkligen snart drömma mardrömmar om det. Men förhoppningsvis hinner vi färdigt imorgon vilket innebär HELG imorgon!!

- Love Elli



Everybody need a song... Tis den 26 Oktober!

Nu har jag precis tittat på det första avsnittet av nya säsongen av Hollywoodfruarna, gud Maria Montazami är verkligen alltid lika rolig, man kan inte avstå från att skratta. ;)

Denna dagen har verkligen bara sprungit iväg! Jag har jobbat med de andra girlsen på vårt arbete hela dagen, det har gått rätt bra idag, har gjort ungefär halva arbetet nu. :) Vid lunch drog jag och Ellinor för att luncha på en mysig restaurang som heter Mezo. Har faktiskt aldrig ätit där innan men maten var riktigt god och man fick riktigt mycket så är till och med mätt än :)

Gud vad kallt det har blivit, visst det är snart november men tycker värmen skulle ha stannat kvar lite till! Måste verkligen köpa vantar! Svara skinnvantar är riktigt snyggt men ett par såna är rätt dyra tvyärr vilket min studentkassa inte räcker till ;P



Ha en bra kväll! Love Elli


You appear just like a dream to me... Mån den 25 Oktober!

Måndag idag, det innebär att en helt ny vecka är igång ;)

Nu är jag är tillbaka i Helsingborg, har varit hemma över helgen vilket har varit riktigt mysigt ;) Tyvärr så går alltid helgen så oerhört snabbt så hann självklart inte med allt jag skulle vilja. Träffade iaf Tesse gumman i fredes, vi är riktigt sugna på att dra till england en vecka i början av januari när jag har mitt jullov. Vi tänkte va både i london och bo hos tesses aupairfamilj några dagar i oxford. ;) Så nu ska vi bara hitta ett billigt flyg sedan är det hello fabulos England!

Annars i helgen har Daniel haft kalas vilket var väldigt kul med massa gott, sedan har vi även varit och hämtat hem till mamma världens mysigaste kattunge ^^

Det kändes förresten redan som helg i torsdes för jag och älsk var ju på tvinspelningen av Robins i Malmö! ;) Det var riktigt kul och mysigt att göra något annorlunda som man inte brukar göra! Vi åt och drack gott, var riktigt proppmätt efter all supergod mat & efterrätt! =) Showen var såklart riktigt kul, vi skrattade hela tiden!    

Denna veckan har jag inga schemalagda lektioner men tyvärr är det inget att fira över för vi ska ha deadline på ett grupparbete tills fredag så det lär ändå bli fullt upp! Hela dagen idag har tex jag, Ellinor och Helen hållt på med vårt arbete, men ändå är det bara början. Så ska möta upp de andra girlsen kl 9 imorgon för en ny skrivdag! ;)

Nu ska jag ta det lugnt och titta på det nyaste avsnittet the vampire diaries ;) Ha en bra kväll! ;)


 



 


We are never so lost that angels cant find us...

Sjuklingen här! Jag har gått och blivit sjuk, vilket är riktigt riktigt tråkigt. :(

Så idag har det inte blivit mer än att gå runt som en zombie och även skriva på den jobbiga analysen som jag har deadline tills ons. Jag ska skriva en analys på en 400 s, engelsk bok! Tråkigt om något va. :/

Så då hade min klagosida slut på argument, annars har min vecka och helg varit kanon! Tesse gumman kom ju i onsdes och stannade till fredes! Vi hade superkul, det blev massa shopping både i centrum och Väla. Väla ligger ca 7 minuter från där jag bor så vi var på väla och såklart ikea hela dagarna! ;)

I fredes valde jag att inte gå i skolan för det var inget nödvändigt så jag drog hem till älskling. Vi gick direkt och fikade lite på fenix. Sedan drog vi ut på en mysig picnic som han hade fixat ihop, så gulligt av honom! Det blev en riktigt mysig fredag! ♥


Nej nu får jag allt ta och bli frisk, och det snabbt! ;)

Love ♥ Elli

Remember back... Tis den 12 Okt!

Denna helgen har varit riktigt mysig men samtidigt har jag haft en hel analys att skriva som skulle vara inlämnad tills idag och även en engelsk bok på 400 sidor som skulle vara igenomläst.  Så min helg gick tyvärr väldigt snabbt! :O som alltid såklart! haha

Men annars var min helg toppen, har tillbringat den med min älskling som jag har saknat supermkt, känns så konstigt när vi inte bor ihop längre. :) Har även varit lite hemma vilket har varit skönt, synd att man inte hinner vara hemma längre bara. Känns så lite när man väl är hemma. :( 

Annars är allting bara på topp här i Helsingborg! Idag var jag först i skolan kl 9 för hade deadline då på analysen. Sen blev det hem här lite, sen drog jag till Julia innan det var dags för föreläsning kl 13 till 17. Gud vad segt det var, verkligen inte alls pigg på att sitta inne så länge och lyssna på massa föreläsningar ;)

Sedan blev det hem, jag och maja lagade mat och nu ligger jag här i min sköna säng och tänkte kolla det nya avsnittet av The Vampire Diaries.

Imorgon har jag som tur e bara en föreläsning mellan 10-12, sedan kommer Tesse hit till mig för att hälsa på ;) Kommer bli kul! :)


Gud vad jag längtar mig tillbaka till förra året, vid denna tiden var jag i kära England!!! Det var min första gång i England and I just love it. ♥ Hela England och framförallt London har allt! Så här kommer några bilder från när jag och Tesse gumman var där ;)  








Vad är bättre än en höst i England?


Love ♥ Elli


You never be the same... Tors den 7 okt!

Imorgon är det fredag vilket betyder helg vilket ska bli underbart skönt! ;)
Har haft fullt upp med skolan, jag hade ju tenta i måndes! Tentan var väldigt svår så får se om några veckor om jag klarade den eller blev kuggad ;)

Efter tentan blev det såklart Tentafest, vilket var verkligen riktigt askul!!!! Längtar till nästa tentafest (ja förrutom själva tentan) ;) haha

Tisdes var jag ledig vilket var tur för jag flyttade nämligen hit till Helsingborg! =) Så nu slipper jag pendla, väldigt skillnad att inte behöva gå upp så "tidigt" som halv 5 mer. :S !!!
Jag bor tillsammans med 3 andra tjejer i en stor 5:a i centrum så kan verkligen inte bli bättre! ;)  

Annars har dagarna bara sprungit iväg, föreläsningar varje dag såklart! Hoppas tiden inte går lika snabbt i helgen, vill hinna njuta så mkt som möjligt! ;)

Ha en bra kväll! ;)


Love ♥ Elli


 


RSS 2.0